Ventilation i Stockholm – vi hjälper dig med felsökning & service, filterbyten, ombyggnad, tillbyggnad, renovering av befintliga system för ventilation och luftbehandling.


Vi är stolta över vår långa erfarenhet och kunskap inom ventilation och luftbehandling. Stockholm är och har varit vårt huvudområde vilket har gjort att vi känner till staden och dess fastigheters specifika behov. Våra uppdragsgivare är fastighetsägare, förvaltare, byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har ett stort antal återkommande kunder, t.ex Statens Fastighetsverk, AMF Fastigheter, Stockholms Mässan m.fl.

Inom ramen för avtalet med Statens Fastighetsverk, utför vi återkommande arbeten i Drottningholms Slott, Kungliga Slottet, Musei- och Teaterbyggnaderna i Stockholm.

”Kan vi utföra jobb åt Kungen, då kan vi säkert hjälpa dig”

Hos oss kan du få en nyinstallation, renovering, felsökning, filterbyten och rensning av kanaler där det behövs. Oavsett kundens behov garanterar vi en snabb och välutförd tjänst.

Ring oss gärna och boka ett möte där vi ser över din befintliga ventilationsanläggning. Är du redo för en offert förbereder vi en personlig sådan.

Vi ser fram emot att höra av dig! 08-647 60 40
E-post: kontakt@paluftkontroll.se

 

Spara pengar genom en bra ventilation

Hur kan man spara pengar genom att installera en ventilation?

Svaret är enkelt. En dålig ventilation slukar mycket mer energi än om du som fastighetsägare installerar en välfungerande sådan. Till exempel en ventilationsutrustad fastighet i Stockholm kan sänka sin energikostnad med upp till 50 %. En bra fläkt för frånluft kan faktiskt göra så pass stor skillnad.

Ett byte av köksfläktar, aggregat eller en installation av ventilationsfläkt gör det lättare för dig att reglera inomhustemperaturen. Detta leder också till en bättre livskvalitet. En bra ventilation med nya filter innebär även mindre sjukdomar då du andas fräsch och ren luft.

Allt fler människor har fått den här informationen och med den vetskapen har de också börjat byta ut sin gamla ventilation och regelbundet byta filter. Stockholm storstad är ett bra exempel. Vid nybyggnationer är en bra ventilation ett måste, något som höjer bostadsvärdet.

Miljön är en viktig aspekt som man måste ta hänsyn till. Idag väger miljöfrågan mer än någonsin, något som gör ventilation till en extra viktig detalj i varje fastighet. Med tanke på att en välfungerande ventilation sparar energi samtidigt som det bidrar till en bättre luft så kan man konstatera att den även hjälper miljön. Oberoende av fastighetstyp eller bostadsområde så är vi redo att ta på oss uppgiften att erbjuda och montera en bra ventilation i Stockholm.

Vi ser till att du får en skräddarsydd lösning som passar bostadsrättföreningar (Brf) och fastighetsägare och ser fram emot att höra ifrån dig.

 

 

BRF & Samfälligheter

Vi hjälper små och stora föreningar & samfälligheter, med service, underhåll och felsökning.

  • OVK – Vi åtgärdar fel och anmärkningar efter OVK-besiktning som inte blivit godkänd
  • Service & Underhåll
  • Byte av filter
  • Utredningar

Kontakta oss och se hur vi bäst kan hjälpa er!
Telefon: 08-647 60 40
E-post: kontakt@paluftkontroll.se

Utredning - Kartläggning av en eller flera ventilationskanaler i en byggnad, kallas för kartering. Denna information är ofta viktig då ett ventilationssystem ska rengöras eller då någon typ av felsökning ska genomföras. Vanligtvis används rök för att kartlägga vilken pipa en viss ventilationskanal mynnar ut i. Resultatet av en fullständig kartering av ett ventilationssystem innebär att samband mellan varje ventil i respektive lägenhet och pipa i respektive skorsten fastställs och dokumenteras. Ibland behöver vi använda lite mer sofistikerad teknik, såsom att filma ventilationskanaler.

Kartering | Luftflödesmätning | Injustering av luftflöden | Filmning av kanaler | Felsökning | Energioptimering

Vi kan ventilation i Stockholm

Vi utför service, felsöker, samt åtgärdar fel och brister åt bostadsrättföreningar, privatpersoner och fastighetsägare.

Som fastighetsägare krävs det att du har en fungerande ventilation. Samma gäller även bostadsrättsföreningar som måste se till att deras bostäder lever upp till högsta möjliga ventilationsstandard.

Vår strävan är att vara en trogen partner som sköter underhåll, reparationer, filterbyten och eventuella nyinstallationer av ventilation. Vi är specialister på att konvertera självdrag till mekanisk frånluft.

Varje enskild fastighet behöver sitt eget system som fungerar väl och sparar energi. Vi kan ventilation och är redo att erbjuda skräddarsydda lösningar oavsett var bostadsföreningen är belägen i Stockholm. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och kan utföra montering, demontering, installation eller rengöring av ventilation. Vi följer samtliga gällande lagar och regleringar. Detta skapar trygghet och säkerhet för dig som kund.

Vårt mål är att snabbt kunna reagera när du behöver oss. Vår tillgänglighet är något du alltid kan räkna med.

Vi berättar gärna mer om vårt företag och våra kunskapsområden. Ring oss! 08-647 60 40 • kontakt@paluftkontroll.se

Bygga nytt ventilationssystem eller förbättra existerande ventilation? Vi svarar på alla dina frågor och utför alla typer av ventilationsarbeten – oavsett om ni ska bygga nytt, bygga om eller förbättra en existerande ventilation.  

 

Pa Luftkontroll AB

Postadress
Källängsvägen 2
141 71 Segeltorp

Besöksadress
Källängsvägen 2
141 71 Segeltorp

Telefon: 08-647 60 40
E-post: kontakt@paluftkontroll.se
Copyright © 2019 Pa Luftkontroll AB